Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی گفت: در زاهدان به دلیل نیاز روزافزون و رشد بی‌رویه جمعیت با کمبود بیش از ۸۰۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۵ درصد جمعیت زاهدان مواجه هستیم و هرچه به تابستان نزدیک می‌شویم، بحران آب بیشتر رخ‌نمایی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش عصرهامون؛ سال هاست، مردم کلانشهر زاهدان گرفتار مشکلی به نام قطعی یا تنش آبی هستند که طی روزهای اخیر نیز با گرم شدن هوا این قصه پر غصه تکرار شد، به همین منظور و برای تبیین دلایل این قطعی ها با علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت و گویی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به خبرنگار ما گفت: تأسیسات آب انتقالی از زابل به زاهدان پیچیدگی زیادی دارد، نخست اینکه ارتفاع پمپاژ آن در ایران و خاورمیانه بی‌نظیر یا کم‌نظیر است. تمامی الکتروپمپ ها خاص و بسیار گران‌قیمت هستند. خطوط آب ۲۰۰ کیلومتری و خطوط برق ۶۳ و ۲۰ کیلو ولت اختصاصی برای خط در مدار است، اما با وجود بازرسی‌های مستمر، اما گاهی به دلیل عمر بالای تأسیسات، حوادث غیرقابل پیش بینی و گریزناپذیر رخ می‌دهد.

مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در زمان کنونی برای افزایش میزان ظرفیت تولید و تأمین آب پایدار، منابع آبی جدیدی وجود ندارد و از طرفی در زاهدان به دلیل نیاز روزافزون و رشد بی‌رویه جمعیت با کمبود بیش از ۸۰۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۵ درصد جمعیت زاهدان مواجه هستیم و هرچه به تابستان نزدیک می‌شویم، بحران آب بیشتر رخ‌نمایی می‌کند.

 این مقام مسئول اضافه کرد: چنانچه در تمام تابستان‌های گذشته با قطع مداوم و روزانه آب تمام مناطق شهر به مدت حداقل ده ساعت مواجه بوده‌ایم. با این شرایط و کمبود جدی آب که تنها مختص سیستان و بلوچستان نیست و در کشورمان تبدیل به بحرانی فراگیر شده، در سالی که گذشت مشترکان جدیدی نیز در حاشیه شمال شهر و  ۱۰۰ درصد اراضی غرب شامل شهرک الغدیر، مسکن مهر سه خانواری، شهرک جهاد و شهرک برق اضافه شدند.

وی با بیان این که نتوانستیم بی‌عمل بمانیم و به بهانه شرایط، از مسئولیت شانه خالی کنیم و چشم‌مان را بر روی رنج مردم ببندیم، اظهار کرد: در همین راستا با عزمی راسخ مطالعات کارشناسی را آغاز کردیم تا با داشته‌های اندک‌مان برای رفاه شهروندان در یک حرکتی جهادی و با اتخاذ تدابیر لازم در مسیر بهبود وضعیت تا عملیاتی شدن خط انتقال دوم یا منابع پایدار دیگری گام برداریم.

قاسمی تصریح کرد: نسبت به اجرای ۲ پروژه مهم شامل راه اندازی فاز چهارم آب شیرین‌کن زاهدان با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز و تأمین آب اضطراری شهر زاهدان از دشت حرمک با عملیات حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه و همچنین با بهره‌گیری از قطعات اجرا‌شده‌ خط دوم انتقال آب از چاه نیمه به زاهدان که بلااستفاده مانده بود، اقدام شد تا مجموع این عملیات بتواند تنها بخشی از کمبود آب شهر زاهدان را جبران کند.

به گفته وی، اجرای عملیات اتصال خط اول به دوم انتقال آب به زاهدان در دو ماه اخیر که لاجرم می‌بایست در پنج مرحله انجام می‌ شد، با قطعی های مداوم موجب نارضایتی در بین مردم شریف شهر زاهدان شد که از تک تک شهروندان مجدد عذرخواهی می کنم و به نمایندگی از مجموعه آبفا، قدردان صبوری‌ آن ها هستم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهر زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست

‌سرپرست مرکز اسناد جنوب‌شرق، گفت: شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست و مردم می‌توانند این اسناد را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود. - اخبار استانها -

ریحانه شهیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت نوزدهم اردیبهشت سالروز ولادت محمد بن یعقوب کلینی، اظهار داشت: این روز در تقویم ما با عنوان «روز اسناد ملی و میراث مکتوب» نامگذاری شده است و ما در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در دو بخش کتابخانه‌ها و بخش اسناد کار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در استان‌ها بیشتر در حوزه اسناد کار می‌کنیم و بخش عمده کار ما در حوزه اسناد تاریخی است که در دست مردم قرار دارد، گفت: واقعیت این است که شرایط حفظ و نگهداری این اسناد در خانه‌ها مناسب نیست و ممکن است به علت عناصر طبیعی در معرض آسیب قرار گرفته و در اثر مرور زمان از بین بروند.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با بیان اینکه سازمان اسناد ملی براساس ضوابط و استانداردهای بین‌المللی، فضایی را برای نگهداری این اسناد فراهم کرده است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم کسانی که اسناد تاریخی در اختیار دارند برای حفظ و نگهداری بهتر آن را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر وظیفه ما در حوزه اسناد دولتی است، گفت: اسناد دولتی پس از پایان یافتن کار آنها، مورد ارزیابی قرار گرفته و اسنادی که واجد ارزش تاریخی هستند به سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتقل شده و اسناد فاقد ارزش امحا می‌شوند.

شهیدی با بیان اینکه کار ما در حقیقت نگهداری و حفظ از اسنادی است که میراث مکتوب ملت ما محسوب می‌شوند، ادامه داد: اسناد تاریخی خیلی مهم و چند صد ساله‌ای در اسناد و کتابخانه ملی داریم که تلاش می‌کنیم این اسناد را در بهترین شرایط نگهداری کنیم.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با اشاره به اینکه ما در حقیقت یک مجموعه خدماتی هستیم و در حوزه هم به مردم و پژوهشگران ارائه خدمات داریم، گفت: تلاش می‌کنیم تا با ارائه مشاوره به مردم از آسیب رسیدن به اسناد و گنجینه‌های تاریخی کشورمان جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه از پژوهشگران حوزه‌های مختلف دعوت می‌شود که با حضور در این مرکز از منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی استفاده کنند، ادامه داد: کتابخانه مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور یک کتابخانه تخصصی تاریخ، الهیات و کتابداری است که در خدمت مراجعه‌کنندگان قرار دارد.

شهیدی  از برگزاری آیین گرامیداشت هفته اسناد ملی روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این آیین با همکاری دانشگاه بین‌المللی شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ۳ شهید و ۱ زخمی در بمباران شهرک «خیام» در جنوب لبنان
  • عباس عبدی: قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران
  • استاندارتهران جزئیات تشکیل استانهای تهران شرقی وغربی را تشریح کرد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ارتکاب جنایت جدید رژیم صهیونیستی در النصیرات غزه+فیلم
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست