Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی افت و قطعی مداوم آب در زاهدان به معضل اساسی برای شهروندان تبدیل شده که به گفته مسئولان راه اندازی و بهره برداری از خط دوم انتقال آب زابل به زاهدان تنها راه حل رفع مشکلات است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، با آغاز فصل تابستان، مردم زاهدان شاهد بروز مشکلات و تنش های آب شیرین در حوزه شهری می باشند به طوری که در ساعات مختلف هر روز، تا چندین ساعت با قطعی و یا افت شدید فشار آب در این کلان شهر روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از شهروندان در این زمنیه گفت: در خیابان پوریا زندگی می کنم و این در حالیست که در روزهای گرم تابستان روزانه بیش از 5 ساعت قطعی آب شیرین را در دو هفته اخیر تجربه کرده ایم.

میرزایی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در حال حاضر و در ساعاتی که آب در شبکه توزیع وجود دارد، به قدری با افت فشار آب مواجه هستیم که باید با گالون های 10 و 20 لیتری برای تامین نیاز مصرفی، آب ذخیره کنیم.

وی تاکید کرد: این مشکل در سالهای گذشته در طی ایام تابستان وجود داشت و مسئولان تاکنون فکری برای رفع آن بر نداشته اند.

یکی دیگر از شهروندان مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این زمینه گفت: در ورودی شهر زاهدان زندگی می کنیم و آب مورد نیاز خانه خود را از تصفیه کننده های آب شیرین در سطح شهر خریداری و در شست و شوی ظروف و تامین آب آشامیدنی مورد نیاز خود استفاده می کنیم.

بهره برداری از خط دوم انتقال آب شیرین زابل به زاهدان تنها راه حل مشکلات
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: راه اندازی و بهره برداری از خط دوم انتقال آب زابل به زاهدان تنها راه حل رفع مشکلات قطعی و تنشهای آبی در زاهدان می باشد.

میثم سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در حال حاضر در شهر زاهدان 350 لیتر در ثانیه کسری آب شیرین وجود دارد، با توجه به اینکه ما سال به سال تعداد مشترکین آب و فاضلاب شهری رو به افزایش بوده به طوری که در سال 97 در شهر زاهدان دو هزار و 989 فقره اشتراک جدید به بهره برداران شبکه آب و فاضلاب افزوده شده است و این موضوع بر مشکلات افزوده و تنها راه حل مشکلات شیرین، تکمیل هر سریعتر خط دوم انتقال و بهره برداری از آن در سریعترین زمان ممکن می باشد.

وی در زمینه منابع تامین آب مورد نیاز مردم زاهدان، گفت: منابع تامین آب شیرین زاهدان عمده اش چاه نیمه ها در فاصله 200 کیلومتری این کلان شهر و چاه های لب شور که آب آنها در کارخانه آب شیرین کن شیرین سازی و وارد شبکه توزیع می شود، است.

وی تاکید کرد: در فصل تابستان فشاری که به شبکه آب و فاضلاب وارد می شود توسط کولرهای آبی در شهر زاهدان است که به طور متوسط در شبانه روز، 500 لیتر هر کولر آبی 4هزار و 500، مصرف آب دارد و مصارف مثل استحمام و شست و شوی لباسها و .... نیز در این ایام افزایش می یابد.

سلیمانی با اشاره به افت فشار، قطعی و تنشهای آبی موجود در شبکه توزیع آب خصوصا در حوزه آب شیرین، خاطر نشان کرد: در مناطقی که یک مقداری ارتفاع آنها از سایر نقاط شهر بالاتر است با افت فشار مواجه می شویم و این موضوع با توجه به کمبود آب موجود، طبیعی است.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: همین الان به رفح برو!
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری